Me.-Master 2.

Leer iemand begeleiden om (onbewuste) potentieel te benutten.

Ben je op zoek naar een verdieping op de Me.-Master 1? Tijdens de Me.-Master 2 leer je om mensen te begeleiden of coachen met de Me.-scan. Je leert concreet hoe je iemand kunt helpen om bewuster aan de slag te gaan met talentontwikkeling, wat iemands talentontwikkeling tegenhoudt, te begrijpen hoe keuzes worden gemaakt en hoe iemand betere en duurzame (werk)prestaties kan leveren.

Wat is de Me.-Master 2?

De Me.-Master 2 is een vervolg op de Me.-Master 1 opleiding. Als je serieus aan de slag wilt met de Me.-scan binnen jouw organisatie raden we je aan ook de Me.-Master 2 te volgen. Waar de Me.-Master 1 draait om het signaleren en interpreteren van de Me.-scan, gaat de Me.-Master 2  verder.  Je leer om het inzicht van ‘hoe iemand nu is’ te kunnen doorvertalen naar ‘hoe iemand kan groeien’. Tijdens deze opleiding kijken we wat concrete vervolgstappen zijn die iemand kan zetten. Als je dus meer met de Me.-scan wilt doen dan ‘inzicht geven’ en een verandering op gang wilt brengen beantwoord de Me.-Master 2 jouw vragen.

Tijdens de Me.-Master 2 ga je wederom dieper in op jouw eigen profiel en ga je dus ook bij jezelf kijken hoe jij jouw potentieel meer kunt benutten.

Na de Me.-Master 2 ben je in staat om:

De werking van weerstand, valkuilen, belemmerende overtuigingen, angsten en behoeftes.
Bewustzijn hoe kwaliteiten en valkuilen zich uiten
Verbanden leggen, reactiepatronen en onderliggende thema’s identificeren
Hoe iemand zijn of haar talenten en kwaliteiten kan benutten
De kunst van doorvragen
Aan de slag gaan met een oplossing

Voor wie is de Me.-Master 2?

Voor iedereen die de Me.-Master 1 succesvol heeft afgerond en binnen zijn of haar werk te maken heeft met het begeleiden van mensen. Wil jij mensen helpen in hun ontwikkeling? Dan is de Me.-Master 2 echt iets voor JOU!

Programma

Dag 1:

  • Werken met drijfveren
  • Hoe innerlijke structuur werkt
  • De invloed van wilskracht
  • De invloed van de omgeving

Dag 2:

  • Werken met een coachvraag
  • Reactiepatroon erkennen en herkennen
  • De werking van schaduw
  • Projectie
  • Ontwikkelpotentieel

Na de twee opleidingsdagen krijgen deelnemers 4 gratis licenties om zelfstandig te oefenen met de Me.-scan. Deze opgedane ervaring wordt aan de opleider teruggekoppeld en besproken.

Een van deze licenties kiest de deelnemer als eindgesprek. Dit eindgesprek wordt beoordeeld ten behoeve van het behalen van een certificering om met de Me.-scan te mogen coachen.

Wil je meer weten over de opleiding of direct aan de slag?

 

Praktische details

Kosten:
€ 1.500 excl. btw

Lesduur:
2,5 dag verspreid over 2 maanden

Deelnemers:
Max. 7 Deelnemers

Eerstvolgende data:
16 maart van 9.00 tot 16.00 uur
23 maart van 9.00 tot 16.00 uur
25 mei van 9.00 tot 12.00 uur

of 

11 mei van 9.00 tot 16.00 uur
18 mei van 9.00 tot 16.00 uur
11 juli van 9.00 tot 12.00 uur

of

7 juli van 9.00 tot 16.00 uur
14 juli van 9.00 tot 16.00 uur
20 oktober van 9.00 tot 12.00 uur

of

4 oktober van 9.00 tot 16.00 uur
11 oktober van 9.00 tot 16.00 uur
8 december van 9.00 tot 12.00 uur

Locatie:
Eindhoven